Fullmåne maj 2033

Fullmåne maj 2033 blir som fullast kl. 12:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 515 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2033 i större städer världen över följer här nedan.

14 maj, 03:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 maj, 04:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 maj, 05:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 maj, 06:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 maj, 07:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 maj, 11:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 maj, 12:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 maj, 13:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 maj, 16:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 maj, 18:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 maj, 19:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 maj, 20:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar