Fullmåne november 2033

Fullmåne november 2033 blir som fullast kl. 21:33 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 339 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne november 2033 i större städer världen över följer här nedan.

6 november, 12:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 november, 13:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 november, 14:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 november, 15:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 november, 17:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 november, 20:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 november, 21:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 november, 22:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 november, 02:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 november, 04:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 november, 05:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 november, 07:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar