Fullmåne augusti 2034

Fullmåne augusti 2034 blir som fullast kl. 18:52 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 385 221 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2034 i större städer världen över följer här nedan.

29 augusti, 09:52 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 augusti, 10:52 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 augusti, 11:52 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 augusti, 12:52 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 augusti, 13:52 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 augusti, 17:52 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 augusti, 18:52 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 augusti, 19:52 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 augusti, 22:22 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 augusti, 00:52 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 augusti, 01:52 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 augusti, 02:52 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar