Fullmåne december 2034

Fullmåne december 2034 blir som fullast kl. 09:56 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 941 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne december 2034 i större städer världen över följer här nedan.

25 december, 00:56 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 december, 01:56 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 december, 02:56 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 december, 03:56 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 december, 05:56 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 december, 08:56 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 december, 09:56 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 december, 10:56 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 december, 14:26 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 december, 16:56 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 december, 17:56 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 december, 19:56 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar