Fullmåne februari 2034

Fullmåne februari 2034 blir som fullast kl. 11:06 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 379 979 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2034 i större städer världen över följer här nedan.

3 februari, 02:06 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 februari, 03:06 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 februari, 04:06 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 februari, 05:06 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 februari, 07:06 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 februari, 10:06 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 februari, 11:06 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 februari, 12:06 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 februari, 15:36 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 februari, 18:06 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 februari, 19:06 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 februari, 21:06 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar