Fullmåne maj 2034

Fullmåne maj 2034 blir som fullast kl. 14:17 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 152 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2034 i större städer världen över följer här nedan.

3 maj, 05:17 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 maj, 06:17 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 maj, 07:17 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 maj, 08:17 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 maj, 09:17 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 maj, 13:17 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 maj, 14:17 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 maj, 15:17 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 maj, 17:47 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 maj, 20:17 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 maj, 21:17 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 maj, 22:17 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar