Fullmåne mars 2034

Fullmåne mars 2034 blir som fullast kl. 03:12 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 388 784 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2034 i större städer världen över följer här nedan.

4 mars, 18:12 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 mars, 19:12 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 mars, 20:12 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 mars, 21:12 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 mars, 23:12 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 mars, 02:12 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 mars, 03:12 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 mars, 04:12 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 mars, 07:42 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 mars, 10:12 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 mars, 11:12 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 mars, 13:12 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar