Fullmåne april 2035

Fullmåne april 2035 blir som fullast kl. 15:21 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 394 531 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2035 i större städer världen över följer här nedan.

22 april, 06:21 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 april, 07:21 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 april, 08:21 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 april, 09:21 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 april, 10:21 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 april, 14:21 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 april, 15:21 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 april, 16:21 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 april, 18:51 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 april, 21:21 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 april, 22:21 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 april, 23:21 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar