Fullmåne augusti 2035

Fullmåne augusti 2035 blir som fullast kl. 03:02 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 712 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2035 i större städer världen över följer här nedan.

18 augusti, 18:02 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 augusti, 19:02 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 augusti, 20:02 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 augusti, 21:02 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 augusti, 22:02 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 augusti, 02:02 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 augusti, 03:02 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 augusti, 04:02 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 augusti, 06:32 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 augusti, 09:02 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 augusti, 10:02 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 augusti, 11:02 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar