Fullmåne december 2035

Fullmåne december 2035 blir som fullast kl. 01:35 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 811 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för fullmåne december 2035 i större städer världen över följer här nedan.

14 december, 16:35 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 december, 17:35 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 december, 18:35 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 december, 19:35 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 december, 21:35 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 december, 00:35 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 december, 01:35 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 december, 02:35 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 december, 06:05 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 december, 08:35 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 december, 09:35 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 december, 11:35 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar