Fullmåne februari 2035

Fullmåne februari 2035 blir som fullast kl. 09:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 370 654 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2035 i större städer världen över följer här nedan.

22 februari, 00:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 februari, 01:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 februari, 02:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 februari, 03:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 februari, 05:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 februari, 08:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 februari, 09:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 februari, 10:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 februari, 14:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 februari, 16:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 februari, 17:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 februari, 19:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar