Fullmåne januari 2035

Fullmåne januari 2035 blir som fullast kl. 21:18 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 363 125 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne januari 2035 i större städer världen över följer här nedan.

23 januari, 12:18 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 januari, 13:18 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 januari, 14:18 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 januari, 15:18 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 januari, 17:18 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 januari, 20:18 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 januari, 21:18 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 januari, 22:18 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

24 januari, 01:48 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

24 januari, 04:18 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 januari, 05:18 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 januari, 07:18 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar