Fullmåne juni 2035

Fullmåne juni 2035 blir som fullast kl. 21:38 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 041 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2035 i större städer världen över följer här nedan.

20 juni, 12:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 juni, 13:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 juni, 14:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 juni, 15:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 juni, 16:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 juni, 20:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 juni, 21:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 juni, 22:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 juni, 01:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 juni, 03:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 juni, 04:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 juni, 05:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar