Fullmåne maj 2035

Fullmåne maj 2035 blir som fullast kl. 06:26 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 398 382 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2035 i större städer världen över följer här nedan.

21 maj, 21:26 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 maj, 22:26 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 maj, 23:26 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 maj, 00:26 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 maj, 01:26 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 maj, 05:26 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 maj, 06:26 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 maj, 07:26 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 maj, 09:56 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 maj, 12:26 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 maj, 13:26 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 maj, 14:26 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar