Fullmåne mars 2035

Fullmåne mars 2035 blir som fullast kl. 23:43 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 379 343 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2035 i större städer världen över följer här nedan.

23 mars, 15:43 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 mars, 16:43 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 mars, 17:43 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 mars, 18:43 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 mars, 19:43 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 mars, 22:43 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 mars, 23:43 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 mars, 00:43 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

24 mars, 04:13 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

24 mars, 06:43 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 mars, 07:43 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 mars, 09:43 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar