Fullmåne september 2035

Fullmåne september 2035 blir som fullast kl. 16:26 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 393 911 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2035 i större städer världen över följer här nedan.

17 september, 07:26 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 september, 08:26 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 september, 09:26 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 september, 10:26 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 september, 11:26 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 september, 15:26 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 september, 16:26 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 september, 17:26 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 september, 19:56 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 september, 22:26 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 september, 23:26 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 september, 00:26 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar