Fullmåne april 2053

Fullmåne april 2053 blir som fullast kl. 07:24 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 380 268 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2053 i större städer världen över följer här nedan.

2 april, 22:24 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 april, 23:24 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 april, 00:24 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 april, 01:24 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 april, 03:24 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 april, 06:24 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 april, 07:24 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 april, 08:24 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 april, 11:54 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 april, 14:24 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 april, 15:24 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 april, 17:24 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar