Fullmåne augusti 2053

Fullmåne augusti 2053 blir som fullast kl. 08:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 403 798 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för fullmåne augusti 2053 i större städer världen över följer här nedan.

28 augusti, 23:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 augusti, 00:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 augusti, 01:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 augusti, 02:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 augusti, 04:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 augusti, 07:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 augusti, 08:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 augusti, 09:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 augusti, 13:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 augusti, 15:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 augusti, 16:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 augusti, 18:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar