Fullmåne februari 2053

Fullmåne februari 2053 blir som fullast kl. 05:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 591 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2053 i större städer världen över följer här nedan.

2 februari, 20:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 februari, 21:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 februari, 22:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 februari, 23:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 februari, 01:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 februari, 04:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 februari, 05:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 februari, 06:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 februari, 10:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 februari, 12:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 februari, 13:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 februari, 15:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar