Fullmåne juli 2053

Klockslag för fullmåne juli 2053 i större städer världen över följer här nedan.

30 juni, 18:03 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 juni, 19:03 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 juni, 20:03 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 juni, 21:03 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 juni, 23:03 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 juli, 02:03 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 juli, 03:03 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 juli, 04:03 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 juli, 07:33 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 juli, 10:03 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 juli, 11:03 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 juli, 13:03 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 juli, 09:09 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 juli, 10:09 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 juli, 11:09 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 juli, 12:09 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 juli, 14:09 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 juli, 17:09 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 juli, 18:09 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 juli, 19:09 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 juli, 22:39 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

31 juli, 01:09 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

31 juli, 02:09 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

31 juli, 04:09 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar