Fullmåne juni 2053

Fullmåne juni 2053 blir som fullast kl. 12:04 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 476 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2053 i större städer världen över följer här nedan.

1 juni, 03:04 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 juni, 04:04 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 juni, 05:04 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 juni, 06:04 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 juni, 08:04 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 juni, 11:04 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 juni, 12:04 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 juni, 13:04 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 juni, 16:34 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 juni, 19:04 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 juni, 20:04 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 juni, 22:04 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar