Fullmåne mars 2053

Fullmåne mars 2053 blir som fullast kl. 18:11 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 369 099 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2053 i större städer världen över följer här nedan.

4 mars, 09:11 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 mars, 10:11 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 mars, 11:11 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 mars, 12:11 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 mars, 14:11 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 mars, 17:11 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 mars, 18:11 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 mars, 19:11 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 mars, 22:41 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 mars, 01:11 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 mars, 02:11 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 mars, 04:11 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar