Fullmåne november 2053

Fullmåne november 2053 blir som fullast kl. 23:23 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 376 563 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne november 2053 i större städer världen över följer här nedan.

25 november, 14:23 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 november, 15:23 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 november, 16:23 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 november, 17:23 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 november, 19:23 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 november, 22:23 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 november, 23:23 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 november, 00:23 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 november, 03:53 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 november, 06:23 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 november, 07:23 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 november, 09:23 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar