Fullmåne oktober 2053

Fullmåne oktober 2053 blir som fullast kl. 11:40 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 389 113 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne oktober 2053 i större städer världen över följer här nedan.

27 oktober, 02:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 oktober, 03:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 oktober, 04:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 oktober, 05:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 oktober, 07:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 oktober, 10:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 oktober, 11:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 oktober, 12:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 oktober, 16:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 oktober, 18:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 oktober, 19:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 oktober, 21:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar