Fullmåne september 2053

Fullmåne september 2053 blir som fullast kl. 22:53 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 301 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för fullmåne september 2053 i större städer världen över följer här nedan.

27 september, 13:53 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 september, 14:53 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 september, 15:53 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 september, 16:53 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 september, 18:53 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 september, 21:53 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 september, 22:53 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 september, 23:53 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 september, 03:23 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 september, 05:53 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 september, 06:53 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 september, 08:53 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar