Nymåne april 2011

Nymåne april 2011 blir som fullast kl. 16:34 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 378 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2011 i större städer världen över följer här nedan.

3 april, 07:34 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 april, 08:34 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 april, 09:34 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 april, 10:34 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 april, 11:34 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 april, 15:34 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 april, 16:34 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 april, 17:34 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 april, 20:04 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 april, 22:34 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 april, 23:34 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 april, 00:34 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar