Nymåne augusti 2011

Nymåne augusti 2011 blir som fullast kl. 05:04 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 374 415 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2011 i större städer världen över följer här nedan.

28 augusti, 20:04 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 augusti, 21:04 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 augusti, 22:04 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 augusti, 23:04 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 augusti, 00:04 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 augusti, 04:04 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 augusti, 05:04 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 augusti, 06:04 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 augusti, 08:34 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 augusti, 11:04 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 augusti, 12:04 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 augusti, 13:04 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar