Nymåne juli 2011

Klockslag för nymåne juli 2011 i större städer världen över följer här nedan.

1 juli, 01:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 juli, 02:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 juli, 03:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 juli, 04:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 juli, 05:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 juli, 09:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 juli, 10:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 juli, 11:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 juli, 14:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 juli, 16:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 juli, 17:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 juli, 18:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 juli, 11:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 juli, 12:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 juli, 13:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 juli, 14:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 juli, 15:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 juli, 19:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 juli, 20:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 juli, 21:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

31 juli, 00:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

31 juli, 02:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

31 juli, 03:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

31 juli, 04:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar