Nymåne maj 2011

Nymåne maj 2011 blir som fullast kl. 08:51 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 786 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2011 i större städer världen över följer här nedan.

2 maj, 23:51 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 maj, 00:51 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 maj, 01:51 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 maj, 02:51 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 maj, 03:51 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 maj, 07:51 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 maj, 08:51 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 maj, 09:51 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 maj, 12:21 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 maj, 14:51 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 maj, 15:51 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 maj, 16:51 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar