Nymåne mars 2011

Nymåne mars 2011 blir som fullast kl. 21:48 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 898 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2011 i större städer världen över följer här nedan.

4 mars, 12:48 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 mars, 13:48 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 mars, 14:48 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 mars, 15:48 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 mars, 17:48 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 mars, 20:48 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 mars, 21:48 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 mars, 22:48 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 mars, 02:18 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 mars, 04:48 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 mars, 05:48 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 mars, 07:48 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar