Nymåne oktober 2011

Nymåne oktober 2011 blir som fullast kl. 21:57 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 920 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2011 i större städer världen över följer här nedan.

26 oktober, 12:57 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 oktober, 13:57 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 oktober, 14:57 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 oktober, 15:57 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 oktober, 17:57 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 oktober, 20:57 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 oktober, 21:57 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 oktober, 22:57 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 oktober, 01:27 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 oktober, 03:57 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 oktober, 04:57 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 oktober, 06:57 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar