Nymåne april 2013

Nymåne april 2013 blir som fullast kl. 11:39 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 385 622 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2013 i större städer världen över följer här nedan.

10 april, 02:39 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

10 april, 03:39 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

10 april, 04:39 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

10 april, 05:39 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

10 april, 06:39 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 april, 10:39 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 april, 11:39 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 april, 12:39 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 april, 15:09 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 april, 17:39 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 april, 18:39 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 april, 19:39 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar