Nymåne augusti 2013

Nymåne augusti 2013 blir som fullast kl. 23:52 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 272 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2013 i större städer världen över följer här nedan.

6 augusti, 14:52 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 augusti, 15:52 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 augusti, 16:52 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 augusti, 17:52 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 augusti, 18:52 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 augusti, 22:52 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 augusti, 23:52 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 augusti, 00:52 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 augusti, 03:22 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 augusti, 05:52 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 augusti, 06:52 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 augusti, 07:52 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar