Nymåne juli 2013

Nymåne juli 2013 blir som fullast kl. 09:16 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 389 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2013 i större städer världen över följer här nedan.

8 juli, 00:16 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 juli, 01:16 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 juli, 02:16 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 juli, 03:16 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 juli, 04:16 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 juli, 08:16 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 juli, 09:16 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 juli, 10:16 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 juli, 12:46 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 juli, 15:16 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 juli, 16:16 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 juli, 17:16 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar