Nymåne juni 2013

Nymåne juni 2013 blir som fullast kl. 17:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 404 540 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2013 i större städer världen över följer här nedan.

8 juni, 08:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 juni, 09:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 juni, 10:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 juni, 11:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 juni, 12:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 juni, 16:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 juni, 17:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 juni, 18:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 juni, 21:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 juni, 23:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 juni, 00:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 juni, 01:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar