Nymåne maj 2013

Nymåne maj 2013 blir som fullast kl. 02:32 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 393 795 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2013 i större städer världen över följer här nedan.

9 maj, 17:32 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 maj, 18:32 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 maj, 19:32 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 maj, 20:32 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 maj, 21:32 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 maj, 01:32 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 maj, 02:32 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 maj, 03:32 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 maj, 06:02 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 maj, 08:32 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 maj, 09:32 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 maj, 10:32 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar