Nymåne mars 2013

Nymåne mars 2013 blir som fullast kl. 20:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 373 808 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2013 i större städer världen över följer här nedan.

11 mars, 12:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 mars, 13:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 mars, 14:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 mars, 15:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 mars, 16:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 mars, 19:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 mars, 20:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 mars, 21:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 mars, 01:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

12 mars, 03:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 mars, 04:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

12 mars, 06:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar