Nymåne oktober 2013

Nymåne oktober 2013 blir som fullast kl. 02:34 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 164 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2013 i större städer världen över följer här nedan.

4 oktober, 17:34 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 oktober, 18:34 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 oktober, 19:34 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 oktober, 20:34 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 oktober, 21:34 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 oktober, 01:34 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 oktober, 02:34 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 oktober, 03:34 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 oktober, 06:04 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 oktober, 08:34 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 oktober, 09:34 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 oktober, 10:34 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar