Nymåne september 2013

Nymåne september 2013 blir som fullast kl. 13:36 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 395 700 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2013 i större städer världen över följer här nedan.

5 september, 04:36 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

5 september, 05:36 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

5 september, 06:36 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

5 september, 07:36 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 september, 08:36 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 september, 12:36 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 september, 13:36 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 september, 14:36 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 september, 17:06 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 september, 19:36 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 september, 20:36 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 september, 21:36 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar