Nymåne april 2014

Nymåne april 2014 blir som fullast kl. 08:18 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 373 365 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2014 i större städer världen över följer här nedan.

28 april, 23:18 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 april, 00:18 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 april, 01:18 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 april, 02:18 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 april, 03:18 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

29 april, 07:18 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

29 april, 08:18 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

29 april, 09:18 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 april, 11:48 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 april, 14:18 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 april, 15:18 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 april, 16:18 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar