Nymåne maj 2014

Nymåne maj 2014 blir som fullast kl. 20:43 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 384 802 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2014 i större städer världen över följer här nedan.

28 maj, 11:43 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

28 maj, 12:43 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

28 maj, 13:43 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

28 maj, 14:43 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 maj, 15:43 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 maj, 19:43 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 maj, 20:43 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 maj, 21:43 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

29 maj, 00:13 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

29 maj, 02:43 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

29 maj, 03:43 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

29 maj, 04:43 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar