Nymåne april 2015

Nymåne april 2015 blir som fullast kl. 20:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 369 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2015 i större städer världen över följer här nedan.

18 april, 11:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 april, 12:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 april, 13:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 april, 14:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 april, 15:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 april, 19:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 april, 20:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 april, 21:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 april, 00:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 april, 02:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 april, 03:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 april, 04:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar