Nymåne augusti 2015

Nymåne augusti 2015 blir som fullast kl. 16:55 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 395 304 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2015 i större städer världen över följer här nedan.

14 augusti, 07:55 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 augusti, 08:55 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 augusti, 09:55 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 augusti, 10:55 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 augusti, 11:55 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 augusti, 15:55 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 augusti, 16:55 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 augusti, 17:55 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 augusti, 20:25 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 augusti, 22:55 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 augusti, 23:55 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 augusti, 00:55 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar