Nymåne juli 2015

Nymåne juli 2015 blir som fullast kl. 03:26 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 383 896 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2015 i större städer världen över följer här nedan.

15 juli, 18:26 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 juli, 19:26 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 juli, 20:26 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 juli, 21:26 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 juli, 22:26 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 juli, 02:26 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 juli, 03:26 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 juli, 04:26 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 juli, 06:56 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 juli, 09:26 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 juli, 10:26 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 juli, 11:26 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar