Nymåne juni 2015

Nymåne juni 2015 blir som fullast kl. 16:08 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 375 279 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2015 i större städer världen över följer här nedan.

16 juni, 07:08 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 juni, 08:08 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

16 juni, 09:08 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 juni, 10:08 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 juni, 11:08 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 juni, 15:08 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 juni, 16:08 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 juni, 17:08 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 juni, 19:38 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 juni, 22:08 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 juni, 23:08 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 juni, 00:08 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar