Nymåne maj 2015

Nymåne maj 2015 blir som fullast kl. 06:16 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 366 156 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2015 i större städer världen över följer här nedan.

17 maj, 21:16 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 maj, 22:16 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 maj, 23:16 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 maj, 00:16 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 maj, 01:16 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 maj, 05:16 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 maj, 06:16 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 maj, 07:16 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

18 maj, 09:46 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

18 maj, 12:16 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

18 maj, 13:16 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 maj, 14:16 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar