Nymåne mars 2015

Nymåne mars 2015 blir som fullast kl. 10:39 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 464 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2015 i större städer världen över följer här nedan.

20 mars, 02:39 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 mars, 03:39 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 mars, 04:39 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 mars, 05:39 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 mars, 06:39 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 mars, 09:39 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 mars, 10:39 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 mars, 11:39 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 mars, 15:09 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 mars, 17:39 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 mars, 18:39 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 mars, 20:39 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar