Nymåne september 2015

Nymåne september 2015 blir som fullast kl. 08:43 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 328 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2015 i större städer världen över följer här nedan.

12 september, 23:43 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 september, 00:43 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 september, 01:43 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

13 september, 02:43 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

13 september, 03:43 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 september, 07:43 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 september, 08:43 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 september, 09:43 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

13 september, 12:13 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 september, 14:43 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 september, 15:43 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 september, 16:43 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar