Nymåne april 2016

Nymåne april 2016 blir som fullast kl. 13:25 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 908 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2016 i större städer världen över följer här nedan.

7 april, 04:25 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

7 april, 05:25 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

7 april, 06:25 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

7 april, 07:25 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

7 april, 08:25 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 april, 12:25 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 april, 13:25 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 april, 14:25 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 april, 16:55 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 april, 19:25 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 april, 20:25 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 april, 21:25 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar