Nymåne augusti 2016

Nymåne augusti 2016 blir som fullast kl. 22:47 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 374 487 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2016 i större städer världen över följer här nedan.

2 augusti, 13:47 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 augusti, 14:47 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 augusti, 15:47 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 augusti, 16:47 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 augusti, 17:47 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 augusti, 21:47 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 augusti, 22:47 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 augusti, 23:47 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 augusti, 02:17 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 augusti, 04:47 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 augusti, 05:47 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 augusti, 06:47 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar